Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

G 650 GS Sertão

Δύναμη, στιβαρότητα και ευελιξία, συνδυασμένες με τον απόλυτο έλεγχο. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της G 650 GS Sertão, μίας μοτοσικλέτας που έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει ακόμα και τις πιο περιπετειώδεις offroad διαδρομές. Τα εξαιρετικά οδηγικά της χαρακτηριστικά της επιτρέπουν να ξεχωρίζει, τόσο στην καθημερινή οδήγηση στην πόλη όσο και στις εξορμήσεις στην εξοχή.

Καθόλου περίεργο μ' αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά: Ο κινητήρας αποδίδει 35 kW (48 ίπποι) στις 6.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή φτάνει τα 60 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στα 3,2 l ανά 100 km και με το εξαιρετικά χαμηλό βάρος των 192 kg με γεμάτο ρεζερβουάρ, η μοτοσικλέτα παραμένει εύχρηστη και ευέλικτη σε όλες τις περιπτώσεις.

Οι φίλοι του adventure θα απολαύσουν την πλούσια γκάμα εξοπλισμού.
Με το τεχνολογικά προηγμένο ABS οι επιδόσεις της G 650 GS Sertão στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα φτάνουν σε ένα νέο επίπεδο. Εκτός από την ασφάλεια, η μοτοσικλέτα προσφέρει και ένα υψηλό επίπεδο άνεσης με τα θερμαινόμενα γκριπ και την πρίζα που εγγυώνται ξένοιαστα ταξίδια σε μεγάλες αποστάσεις. Η γκάμα εξοπλισμού ολοκληρώνεται με τον γνήσιο συναγερμό της BMW Motorrad.

Με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η G 650 GS Sertão είναι ένα πολύπλευρο funduro που προκαλεί για περιπέτεια, π.χ. στην εντυπωσιακή βραζιλιάνικη έρημο, από όπου προέρχεται και το όνομά της. Αφεθείτε στην περιπέτεια!