Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

HP4

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

Όταν το εξαιρετικά χαμηλό βάρος, η εντυπωσιακή ισχύς και η κορυφαία οδική συμπεριφορά συνδυάζονται μεταξύ τους, το αποτέλεσμα είναι ένα και ακούει στο όνομα "HP" – από τα αρχικά της φράσης "High Performance", που σημαίνει "υψηλές επιδόσεις". Η νέα HP4 ερμηνεύει αυτήν τη φιλοσοφία, για πρώτη φορά, με τετρακύλινδρο κινητήρα. Με βάση την RR, αναπτύχθηκε μια καθαρόαιμη εργοστασιακή μοτοσικλέτα κατασκευασμένη με τα καλύτερα υλικά.

Η απόλυτη ισχύς:

Η ελαφρύτερη τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα ( συμπ. ABS) στην κατηγορία της, εξασφαλίζει δύναμη ισχύος 142 kW (193 ίπποι) και μέγιστη ροπή 112 Nm. Το τελικό εξάτμισης παρέχει υψηλότερα επίπεδα ροπής στο μεσαίο εύρος στροφών, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε άφθονη ισχύ στη διάθεσή σας, όποτε τη χρειάζεστε. Στο κάτω-κάτω, αυτό που επιζητά κάθε αναβάτης είναι το κορυφαίο γυρολόγιο.

Η απόλυτη ευφυΐα:

Από τεχνολογικής πλευράς, η HP4 είναι αρκετά μπροστά από την εποχή της – πράγμα που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι εξοπλισμένη με το πρώτο στον κόσμο σύστημα δυναμικής ανάρτησης DDC. Το σύστημα αυτό προσαρμόζει αυτόματα την απόσβεση ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης. Υπάρχουν διάφορες ρυθμίσεις λειτουργίας που μπορεί να επιλέξει ο αναβάτης: Rain και Sport για οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους, Race και Slick για την αγωνιστική πίστα. Το σύστημα αυτό συμπληρώνεται άψογα από το DTC, που έχει εξελιχθεί ακόμα περισσότερο: τώρα προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης ακριβείας κατά τη χρήση της λειτουργίας Slick μεταξύ των τιμών -7 και +7. Έτσι, είναι δυνατό να βρεθεί, σε κάθε περίπτωση, η τέλεια ισορροπία μεταξύ της υποστήριξης από το σύστημα και του ελέγχου από τον αναβάτη. Το αποτέλεσμα; Ξεκάθαρη ανάδραση, μέγιστη πρόσφυση και άριστη επιτάχυνση.

Η απόλυτη εκλεκτικότητα:

Η νέα HP4 ξεχωρίζει με δύο εκλεπτυσμένα χρώματα, λευκό και μπλε Racing, τα οποία αποπνέουν αξεπέραστο δυναμισμό και λάμψη. Λόγω της περιορισμένης παραγωγής της μοτοσικλέτας, η HP4 καθίσταται μοναδικά αποκλειστική – διαθέσιμη μόνο για λίγους και εκλεκτούς.