Άλλο μοντέλο

Οι φωτογραφίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν προαιρετικό εξοπλισμό.

K 1300 S

Ο μαχητής. Ο αθλητής. Αεροδυναμική, με έναν αέρα avant-garde. Γνωρίζετε άλλη σπορ μοτοσικλέτα με αυτό το προφίλ; Μία μοτοσικλέτα, που με την δύναμη των 175 ίππων θα δυσκολέψει αρκετές μοτοσικλέτες των 200 ίππων; Αλλά που συγχρόνως θα παραμένει μία μοτοσικλέτα για γρήγορες εξορμήσεις αφού διαθέτει μία μεγάλη καθημερινή ευχρηστία; Και που ταυτόχρονα αποτελεί τεχνολογικό επίτευγμα;

Οι λόγοι: 140 Nm από 1.293 cc στις 8.250 σ.α.λ. Με έναν βραχνό ήχο από ένα εντυπωσιακό εξάγωνο τελικό εξάτμισης. Και με τιμές κατανάλωσης και εκπομπής ρύπων που θα ταίριαζαν σε μοτοσικλέτες με τις μισές επιδόσεις.

Με αυτόν τον μαχητή, η ιδέα της ταχύτητας αποκτά μία νέα διάσταση. Ο τετρακύλινδρος σε σειρά κινητήρας αποδίδει την ισχύ του με τέτοιον τρόπο που θα την αισθανθείς σχεδόν από τη στάση. Και αυτό επειδή στο φάσμα των στροφών που κινείστε το 80% του χρόνου, δηλαδή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, η ισχύς αποδίδεται από το πρώτο κιόλας μέτρο. Πραγματικός μαχητής. Αυτή η μοτοσικλέτα είναι μοναδική και στον τομέα της ασφάλειας: το ABS ανήκει στο βασικό εξοπλισμό και τα ASC και ESA διατίθενται προαιρετικά. Εντυπωσιακός είναι και ο πρόσθετος εξοπλισμός: αλλάξτε ταχύτητες με την υποβοήθηση αλλαγής ταχυτήτων και δείτε όλες τις πληροφορίες στον αγωνιστικό πίνακα οργάνων 2D.

Η BMW K 1300 S: υπεροχή δύναμης με σπορ διακριτικότητα. Δοκιμάστε την τώρα!